Het afgelopen jaar hebben we ons weer volop ingezet voor het inzamelen van oud ijzer en het werven van sponsorgeld voor ons project in Albanië. Naast oud ijzer is er ook sponsorgeld binnengekomen via de verkoop van gedoneerde goederen, zowel op Marktplaats als via schuurverkopen. Hoewel ons geplande project in Maliq vorig jaar niet door kon gaan, heeft onze programmamanager in Albanië, Peter, een alternatief project voor ons gevonden. We zullen nu huizen renoveren in het dorp Selba, gelegen in de heuvels boven Tirana.

Het geld dat voor het project in Maliq is gedoneerd, zal volledig worden ingezet voor de renovaties in Selba. Zoals altijd komt 100% van jullie donaties ten goede aan het project. We willen jullie nogmaals hartelijk bedanken voor jullie steun.

In oktober vertrekken we met een groep van zeven vrijwilligers naar Albanië. Abel, Klarie, Klaske, Mariette, Sjoerd, Garmt, en Martin zullen zich daar inzetten om de leefomstandigheden in Selba te verbeteren.

Daarnaast heeft Get2Give afgelopen week een fysiopraktijk in Harkstede mogen leeghalen. Verschillende toestellen die niet meegingen met de verhuizing, zijn aan ons gedoneerd en zullen in de komende maanden hun weg naar Albanië vinden, waar ze goed van pas komen.

Je kunt onze reis naar Albanië volgen via Polarsteps. De link zal vlak voor vertrek op 29 september hier op onze website worden gepubliceerd. Houd de site in de gaten voor updates en foto’s van onze activiteiten!

Plannen voor onze reis in oktober ‘24 bekend !